Translate

dilluns, 19 de setembre del 2011

Curses cap de setmana

TRAIL RIALP

Aquest cap de setmana s'ha cel-lebrat a Rialp , la ultra trail Rialp matxicots.Hi havien 3 curses.La extrem , amb 82 kms i 7.000 metres de desnivell positiu.La challenger , amb 36 kms i 3.400 metres de desnivell positiu , i la popular amb 13 kms i 1.000 metres de desnivell positiu.

En la cursa de 36 kms , hi han participat:
El Xavi Llohan , 14e de 96 arribats , amb un temps de 6h10'21"
El Xavi Torrecillas , 22e de 96 arribats amb un temps de 6h37'50"
El David Llarden , 36e de 96 arribats amb un temps de 7h16'36
L'Albert Felip , 39 de 96 arribats amb un tenps de 7h30'35"

En la cursa popular , també hi han participat , els companys Oscar Mari,Miquel Seseras i Josep Luis Sorando(xoli).De moment no han sortit les classificacions de la popular.
CURSA DE LA MERCE (10KMS) (BCN)

Els nostres companys el Jesus Cabrera i el Jordi Badia , van participar ahir a aquesta tradicional cursa de 10 kms en ruta que es fa a Barcelona , dins dels actes de les festes de la Merce.
El Jesus , va fer un temps de 40'37" entrant en el lloc 442 de 11.203 arribats
El Jordi , va afer un temps de 42'50" entrant en el lloc 848 de 11.203 arribats.

En aquest enllaç , podreu veure els videos de la sortida i de l'arribada de la gent a meta en el seu temps.

IRONMAN MALLORCA

El nostre company , el Xavi ensenyat , va participar a l'ironman ICAN MALLORCA.Ja podem dir ben alt que es tot un FINISHER!!.

Tot i que no els van deixar nadar amb el neopre , que la bici tenia un circuit dur i que van haver de correr la marató amb una temperatura superior als 30 graus , el nostre company el Xavi , va aconseguir fer un excel-lent temps de 10h57'30" , acabant en el lloc 41 de 147 participants.