Translate

dilluns, 26 de setembre del 2011

Curses cap de setmana

MITJA MARATÓ DEL SOMONTANO

Dissabte es va cel-lebrar la 19a edició de la mitja marató del Somontano a Barbastro.Els nostres companys el Jordi Badia , el Toni Canals i el Sergi Farré  van ser-hi  presents.També hi era present , el Mario Miron.Potser per el nom no us sonarà , però si us diem que es el noi Aragonès que ha estat treballant aquest estiu a Tremp i que va guanyar la cursa nocturna del tomb als cavalls i va fer segon a la cuca de Llum de Talarn , us sonarà més.
Aquesta mitja marató , no es fàcil.El circuit que no es pla i la calor que normalment acostuma a fer , fan que aquesta mitja no sigui molt propicia per a fer bones marques.Tot i així , es una mitja amb un bon nivell dels corredors doncs s'ajunten molts dels millors de l'Aragò amb molts dels millors de la provincia de Lleida i Catalunya.Entre ells , sempre hi destaquen diferents atletes professionals.Aquest any hi ha estat present entre altres , el actual recordman espanyol en marató amb un temps de 2h06'52" en Julio Rey.El Julio es subcampió del món de marató l'any 2003 i 2 cops tercer classificat en els Europeus de marató del 2002 i 2006, entre molts altres títols.
Ha quedat segon amb un temps de 1h 08'22".La cursa la guanyat l'atleta Kenia Barnaba Sigei , amb un temps de 1h07'02".
462 atletes(438 homes i 24 dones) , han estat capaços de completar els 21 kms i 97 metres del recorregut.
Els nostres companys han fet els seguents temps:

Sergi Farré        20è de la general amb un temps de 1h 19' 11"
Mario Miron     24è de la general  amb un temps de 1h 19' 40"
Jordi Badia      109 de la general amb un temps de 1h 33' 39"
Toni Canals      141 de la general amb un temps de 1h 35' 36"

Cal destacar que el Toni , ha patit problemes estomacals , que han fet que no hagui pogut rendir al gran nivell en que ens té acostumats.

CROSS AL YELMO (MADRID)

Els nostres companys de Madrid, el Nacho Tomé i l'Antonio Sanchez , van participar ahir diumenge a la XI edició del Cross al Yelmo.Es una cursa de muntanya de 13 kms i 700 metres de desnivell positiu que es va cel-lebrar a la localitat madrilenya de Manzanares el Real.Una cursa tècnica , on s'ha de fer la dura pujada a la Peña del Yelmo a 1.600 metres d'alçada.Aquesta cursa l'organitza el club la pedriza i va contar amb la participació d'unes 300 persones.La cursa formava part del campionat de Madrid de carreres per montanya.
Podeu veurels en acció al video al minut 3:15"

El guanyador de la cursa va ser Alfonso Rodriguez , amb un temps de 1h03'16".El Nacho i l'Antonio , van arribar junts a la posició 157 de 269 arribats amb un temps de 1h32'37".

TRIATLÓ POPULAR TARRAGONA

El nostre company  el Dani Terrisse , aprofitant que estava per Tarragona , es va apuntar al triatló popular que es cel-lebrava diumenge al matí a la platja del miracle a Tarragona ciutat.Aquesta triatló tenia una distancia de 300 metres nadant , 18 kms amb BTT , i 4 kms de cursa a peu.Hi van participar unes 300 persones , i el  Dani , en va ser el guanyador absolut amb un fantastic temps de 1h 09'00".Podeu llegir crònica a: