Translate

dimecres, 25 de gener del 2012

Coneguem més a .....

Avui coneixerem una mica més al Marc Bernadó.Poc a poc , el Marc ha anat enganchant-se a aquest magnífic esport que a tots ens agrada tant, fins al punt que d'aquí a ben poc debutarà ja en la distància de la marató.Gràcies Marc per contestar a aquestes preguntes!









En primer lloc vull saludar a tots els membres de Tremp Runners i animar-vos per tirar endavant amb aquest esport tan dur. També voldria felicitar a tots aquells que heu tirat endavant aquesta iniciativa  “d´un grup d´amics que ens divertim corrent “.
Com deia un dia el D. Riba seria interessant fer una “quedada” amb tots els membres i així ens coneixeríem una mica més ( ja som més de seixanta...... ).
La meva aportació o experiència en aquest esport no té res d´excepcional ( com podreu llegir més endavant )  però de moment disfruto molt i m´ha donat la possibilitat de conèixer gent molt trempada.
Bé, no m´enrotllo més i endavant amb les preguntes:


PER QUE CÓRRER?

Des de feia molts anys practicava amb certa regularitat la btt i ho alternava amb algunes sortides de running ( un parell de dies la setmana uns 30-45 ´ com a molt ).
Però ara farà un any aproximadament vaig aparcar la btt i vaig començar a córrer ja que amb els dos petits i l´ horari de torns de la meva feina  ja no disposava de tant de temps. I ara per ara el running és un esport ideal per mi  ja que amb un parell de minuts ja estàs preparat per sortir i amb una hora d´entrenament ja estic satisfet.
També part d´aquesta culpa la tenen l´Alvaro i el Mario ja que sempre “pidolaven” fer rutes noves al pallars.
Després tot ve rodat;  t´enganxes mica en mica, la gent t´anima a participar a les curses, et trobes millor física i mentalment, pateixes però veus que millores, etc......


DES DE QUAN?

Com deia abans,  de manera assídua fa un any aproximadament, és a dir, fa relativament poc.

PRIMERA CURSA?

Va ser la V Cursa de Muntanya del Corriol de Solsona , una cursa de 10,300 Km que es va cel.lebrar el dia 15.05.2011.

QUANTES HAS FET?

Fins ara he participat a l´esmentada Corriol de Solsona, l´Espardenyada , Cuca de Llum, Antoni Camarasa de Tremp, Mitja Marató de Mollerussa i la  Trail d´Arbeca de 32 km.

QUINA T´AGRADARIA FER QUE NO HAGIS FET, I UN SOMNI COM A CORREDOR?

El meu objectiu més pròxim és la marató de barcelona el proper 25 de març i més tard fer alguna  marató de muntanya ( skymarathon de Vilaller per exemple ).

T´AGRADA PLANIFICAR O ENTRENES AL TEU AIRE?

Per naturalesa sóc un ANTI planificador, no m´agrada gens seguir un entrenament específic. Surto a córrer per disfrutar i l´únic que faig es combinar rutes per grau de dificultat.


ALGUNA ANÉCDOTA A LES CURSES?

Cap cosa fora de lo normal pot ser perquè n´he fet poques.

ZONA D´ENTRENAMENT ? QUANTS DIES A LA SETMANA ?

M´agrada molt la zona dels Nerets  ( Casases, la Coma, Roc del Neret, Galliner, Montesquiu , St. Bartomeu ..... ) per patir. I per rodar més tranquil.lament vaig per la zona dels Arenys – Vilamitjana. Tot i això acostumo a moure´m bastant per camins propers a tremp.

Acostumo a sortir dilluns-dimecres-dijous-divendres però això no és fixe ( entra en joc un munt de variables ).

CÓRRER AMB MÚSICA O SENSE?

Si vaig a córrer sol porto el ipod amb tot tipus de música. Si vaig amb gent no m´agrada portar-ne, sembla de la mala educació.

SOL O ACOMPANYAT?

Malgrat les obligacions ( laborals, familiars, horaris... )  que tots tenim tinc la sort que normalment surto acompanyat ( l´Alvaro i el Mario són els que més m´han d´aguantar ) i per suposat sempre m´agrada córrer ACOMPANYAT.
Per festes de Nadal he tingut la sort de participar en algunes de les sortides dels tremps runners i córrer al costat de gent molt preparada ( Badia, Felip, Lloan, Sergi, Riba, Nacho, A. Sanchez, J. Quadrat ....).

MUNTANYA O ASFALT?

Sense cap mena de dubte MUNTANYA ja que no vull carregar-me en excés les cames i és on veritablement disfruto més.

FRED O CALOR?

De moment tan el fred com la calor no  m´afecten gaire però si tinc que triar una de les dues !!!!!   FRED.

TIPO DE KEDS?

Per muntanya utilitzo unes Salomon Slab 4 i les properes que compraré seran unes Asics Trabuco 14.
Per carretera estic utilitzant unes Asics Gel kayano .

ALGUNA MANIA O SUPERTICIÓ?

Cap ni una.

ALGUN IDOL D´ATLETISME O ESPORT?

No sóc gaire de tenir idols però tinc una profunda admiració per lo puto amo de muntanya KILIAN JORNET.

3 comentaris:

  1. Felicitats per l'entrevista Marc !!

    I molts ànims per la Marató de BCN, és una bon lloc per estrenar-te en els 42..., malgrat el patiement disfruta de cada KM, al final veuras la recompensa a l'esforç......no es pot explicar amb paraules...

    SALUT I A CÓRRER !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No vegis quin nivell, amb entrevista com els campions, felicitats Marc
      Fa gairebé un any que et conec i ets una persona treballadora en el món del running, competidora, segueix així i aconseguir coses que mai pensaves que mai ho faries, distàncies llargues, desnivells ...... tot això és fruit de la teva voluntat , cap a aquest esport de sufrimiento.Ara aquest any toca gaudir de les curses, dels entrenaments, de les nostres rutes de running CULTURALS i d'allò més important els teus dos companys de GUIA, un servidor i d'Alvaro, bé no m'enrotllo més i prepara rutes pel Pallars, hem de arrasar amb totes elles, rutes d'asfalt NOOOOOOOOOOOOOOO Força km

      Elimina
  2. Oleeeeeeeee kina makina esta feta akest Marc! Segueix així guapo!!!!

    ResponElimina