Translate

dilluns, 12 de març del 2012

Curses cap de setmana

Grandíssim cap de setmana el que hem viscut els Tremp runners amb un total de 20 companys participant en diferentes curses , dels quals  14 han estat a Balaguer.

MITJA MARATÓ DE BALAGUER

Un total de 14 companys van ser presents ahir a Balaguer.13 a la mitja marató i 1 a la cursa de 10 kms.El recorregut el mateix de sempre , sortir de Balaguer i anar a buscar la carretera que porta cap a Gerb i Sant Llorenç.Mitja que té diferents repechos durant el recorregut.A destacar el 3er lloc de la seva categoria del Vicent , i el 1r lloc de la seva categoria del Jaume Adrià Badia.Els temps dels nostres companys han sigut:

Ramon Pujol    49'34"  en el lloc 144 de 255 arribats

En el seguent enllaç , trobareu unes quantes fotos que va fer l'Alvaro Daza.D'aquí pocs dies , hi afeguirem les fotos que va fer la Carmen (dona del Xavi) , i les que va fer l'Aureli.

Podeu també llegir una crònica de la cursa al blog del David Riba:

MITJA MARATÓ MONTORNES

El nostre company el Miquel Seseras , va participar en aquesta mitja marató.Tot i un canvi de recorregut degut a unes obres , els correors van poder gaudir d'un matí primaveral pels paratges del riu Mogent , que es per on trancorre la cursa.

Miquel Seseras   1h30'30" en el lloc 447 de 2.976 arribats.

En el seguent enllaç , hi han diferents videos de la cursa al seu pas per el km 1,el km3 i l'arribada

Ben aviat , a la web de la mitja es podrà trobar també les fotos de l'arribada.

MITJA MARATÓ DE CAMBRILS

El nostre company el Sergi Farré , va participar ahir a la mitja marató de Cambrils.Cursa plana que transcorre  a la vora del mar i en direcció a Vilafortuny  i que es de dos voltes , un de 10 kms i una altra de 11.097 metres , degut a que també hi ha una cursa de 10 kms a la vegada.

Sergi Farré   1h 17' 51"  en el lloc 15 de 923 arribats

CARRERA PARA TODOS (MADRID)

La nostra companya la Mireia Calvet , va participar ahir a Madrid en la cursa  "carrera para todos".Una cursa
on hi havien 3 distancies , la de 7 kms la de 14 kms i la mitja marató.La Mireia va participar en la distancia de 14 kms.Tot i que els primers kms van ser plens de gent i costa correr , la Mireia poc a poc , va anar agafant el ritme i va  fer una gran cursa.Destacar que com a totes les curses que ha participat el Nacho a Madrid , ahir a la Mireia li va passar igual i se li van acostar preguntant per Tremp , gent que havia estat fent la mili aquí.

Mireia Calvet , un temps de 1h 17' 18" en el lloc 504 de 1.231 arribats

10 KMS CALDES D'ESTRAC

El nostre company l'Alex Siuró , va participar ahir a la cursa de 10 kms de Caldes d'Estrac.

La Cursa compta amb un circuit urbà, anomenat de “Les 4 Viles”, en referència a Arenys de Mar, Sant Vicenç de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres (Port Balís), a més de Caldes d'Estrac. Aquest traçat 10 km, amb sortida i arribada a Caldes d'Estrac, ha estat molt ben valorat per part dels corredors de les darreres edicions.

En aquesta edició del 2012 l’organització havia introduït algunes novetats en aquest circuit, com ara el tret de sortida de la cursa, que es va fer a la part baixa de la Riera de Caldes, tot just a sota del pont del Camí Ral (que travessa la Riera per dalt). Des d’aquest punt es va iniciar un traçat Riera amunt que va recorrer bona part del centre històric de Caldes i va passar per indrets com les Torres de guaita (la d’en Busquets i la Torre Verda)  i, ja a la part alta, l’anomenat Mirador de Caldes, des d’on es contempla una visió diferent a l’habitual de tot el municipi.

Alex siuró  un temps de 56' 36 " en el lloc 464 de 626 arribats

MARCHA CASTELLS DE LA SEGARRA

Un any més , s'ha cel-lebrat aquesta tradicional marcha de les terres de Lleida que es cel-lebra a la Segarra , i aquest any hi han participat dos companys.El Josep LLuis Sorando (Xoli) i el Diego Roldan.Els ha acompanyat també un amic seu , l'Antonio.Tots tres van triar el recorregut de 54 kms , i el van acabar en menys de 8 hores.