Translate

dilluns, 7 de maig del 2012

Curses cap de setmana

MITJA MARATÓ DE TARREGA

Aquest diumenge s'ha cel-lebrat una nova edició del quart i mitja marató de Tarrega.3 companys hi han estat presents i han participat a la mitja marató.El Vicent , el Manel i el Jordi han patit la calor en una de les mitjes més dures de la provincia , amb un circuit ple de pujades i baixades.Una mitja que ha batut el seu record de participants amb 1.100 inscrits entre les dues curses.

Vicent Banyeres , un temps de 1h33'41" en el lloc 72 de 325 arribats
Manel Sancho , un temps de  1h39'51" en el lloc 127 de 325 arribats
Jordi Badia , un temps de 1h 42' 06"  en el lloc  157 de 325 arribats

Més informació a :

CURSA POPULAR VILA COMTAL DE SORT

Ahir diumenge es va cel-lebrar a Sort la segona edició de la cursa de 5 kms vila comtal de Sort.A part de la cursa dels seniors , també es cel-lebrava el 3r cross comarcal del Pallars Sobirà.El Xavi Torrecillas , la Raquel Colom i el David Valls , hi van ser presents.La cursa combinava l'asfalt amb el camí i tenia 308 metres de desnivell positiu.

Xavi Torrecillas , un temps de 29' 52" , en el lloc 6 de 56 arribats
Raquel Colom , un temps de  35'02" ,en el lloc 19 de 56 arribats , i primera classificada femenina
David Valls , un temps de  35'21" ,en el lloc  21 de 56 arribats

Suposem que aviat penjaran alguna foto.Ens sap greu doncs no hempogut aconseguir cap del David.Més informació a :

IV CROSS DE LOS VIENTOS

La Mireia i el Nacho , un cap de setmana més han participat en una cursa prop de Madrid.Aquest cop ho han fet a Navas del Marquès , prop d'Avilà.Una cursa de muntanya de 15 kms amb un desnivell positiu de prop de 400 metres i que transcorria per la serra de Malagón.Bona part del recorregut el van fer per sota dels aerogeneradors del parc eòlic del Monte de las Navas.Encara no us podem ficar les classificacions oficials doncs no han sortit , però si que sabem que el Nacho va entrar en el lloc 32 amb 1h 09' i que encara va tenir forçes d'anar a buscar a la Mireia i tornar fins a meta.La Mireia sabem que va fer una cursa genial.Ben aviat us penjarem les classificacions.