Translate

dissabte, 29 de setembre del 2012

CURSES CAP DE SETMANA

1ª Edició Cursa La Marrana





El diumenge 30 de setembre de 2012 es va celebrar la 1ª edició de la cursa de La Marrana que organitza el club Excursionista Madteam. Una cursa molt técnica d'alta muntanya que es va disputar a l'Estació d'Esquí de Vallter 2000, comarca del Ripollés (t.m. de Setcades). Distància 21 kms, denivell 1300 m. positius. A causa de les condicions meteorològiques s'ha hagut de retallar 3 kms. Fins allà s'ha desplaçat el brau Marc Molano.


Marc Molano amb un temps de 03:06:01 en el lloc 119 de 149 arribats.




Més info:  http://www.cursalamarrana.cat/



29ª Mitja marató a Sant Cugat




El diumenge  30.09.2012 s'ha disputat la 29ª Mitja Marató de Sant Cugat (Barcelona) 21 kms, on 3 Tremp runners han participat. El recorregut era urbà per dins de Sant Cugat, de dos tombs, a un circuit de 10'5 kms i una mica difícil donat la gran quantitat de pujades i baixades i els nombrosos girs que hi havia. El nostres companys ho han fet molt bé. Felicitats i a seguir sumant.


Sergi Farré , un temps de 1h19'20" en el lloc 17 de 1.462 arribats

Jaume Adrià Badia , un temps de 1h36'27" en el lloc 328 de 1.462 arribats
Jordi Badia , un temps de 1h38'41" en el lloc 414 de 1.462 arribats.





Més infohttp://http://resultats.championchip.cat/resultat/cursa/id/126?page=1&nresult=50&ordre=-1&ordre_camp=0&dorsal=&nom=&cognom=&club=&sexe=-1&categoria=-1#


BeerRunners a Barcelona






En un dia plujós i gris 29.09.2012 ha tingut lloc la BeerRunner, una cursa que s'ha celebrat a Barcelona de 4 km. per asfalt. Aquesta idea ha estat promoguda per cervesers d'Espanya per fomentar la vida saludable i l'acte social de compartir una cervesa en bona companyia. D'aquest esdeveniment han estat protagonistes Oriol Altisent, Jordi Boneta i Lluís Urrea que de ben segur han gaudit del premi final (cervesa i tapa) i una grata experiència.






Més info: http://www.beerrunners.es/



IV Ultra Cavalls de Vent 2012

El nostre company Miquel Seseras va participar ahir a l´ultra cavalls de vent que en aquesta edició ha estat molt dura per culpa de les condicions atmosfèriques adverses. El Miquel a l´igual que el 75% dels participants d´aquesta prova van abandonar després de passar-ho molt malament per culpa de l´esmentat temps ( i alguns eren corredors d`èlit també, com el Tòfol Castañer o el Miguel Heras ).




Us adjuntem a continuació les seves vivences on relata la duressa de la prova.

Crònica del Miquel:

Divendres vem pujar cap a Baga per escoltar el breefing i estar atents a les previsions de temps de l’organitzacio i les alternatives al recorregut en cas de mal temps.Es van comentar que hi havien 4 opcions:
1- sortida normal i recorregut normal
2- Sortida demorada per previssio de que mes tard faci mes bon temps.
3- Escurçar niu de l’Aguila per m...
al temps i fer recorregut de 68km
4- Escurçar a mes Gossolans i fer recorregut de 48km
Si hi havia canvis ens ho comunicarien per sms.
Total que veiem algun dels cracks i marxem a sopar i dormir.Decidim entre els tres companys que farem junts la nostre primera ultra porta roba termica,samarreta tecnica,tallavent e impermeable i a la bossa de meitat de carrera una muda de tot aixo .
A la sortida no ens van fer cap comprobacio de material dient que en poden fer en qualsevol control i descalificarte en el punt que ells vulguin..A mes el espeaker va dir que tindriem un temps millor del que s’eesperaven…
Sortim pujant cap al primer refugi amb bona temperatura i amb tranquilitat i sense pluja i al cap de 1h 15´ es va posar a ploure (i ja no va parar en tota l’estona) i vem parar a posar-nos una segona capa.Al arrivar al primer refugi com haviem estat fent cua per un corriol molt estret sense posibilitat de pasar vem pujar el nivell i vem apretar un xic perque estavem be i a 2300 metres al surtir d’una cresta va apareixer un vent gelat i la pluja es va convertir en una especie de de neu granulada que donava una sensacio termica de -10 graus i era tan gran que vem para per posar-nos els guants i entre dos no li podiem posar els guants a l’altre company…i vem decidir marxar corrents a tot el que ens donessin les cames fins el refugi i quan vem arrivar amb uns tremolors impresionants hi havia gent pero encara no molta tothom estava amb la mateixa sensacio.Ens vem despullar i posar totes las capes posibles:termica,manguitos,samarrtea normal,paravent,impemeable,buff al coll,buff al cap,caputxa impermeable i gorra a mes de treurens els mitjons per buidar l’aigua.Van començar a apareixer mantas termiques per tot arreu.No hi havia cap beguda calenta…i ven decidir ficar-nos dins el refugi (fins ara haviem estat amb una especie d’hangar que es a on acabava l’antic telecadira sense llum que semblava un barraco i que esteguessim a autswitz a punt de palmar-la) per veure si ens escalfavem al foc.Al foc??? Estava colapsat…i el refugi tambe.Pasaven quasi 30’ i seguiem tremolant i el Company sergi va dir :VINE MIQUEL AIXO HO ARREGLO JO RAPID i sino pleguem.Em va portar 3 tes bullint amb 2 cullaredetes de sucre que van ser mano de santo.Total que en aquell momento apareéis un de l’organitzacio dient que suposava que tots els que estaven alla abandinaven perque el control s’havia tancat i ales hores ens vem mirar i vem surtir espiritats del refugi cap avall (ens va parar una noia de l’organitzacio i li vem dir que portavem 45’alla i que haviem arrivat dins del control i que estavem be per baixar i ens va deixar sortir.
16km de baixades i pujades amb fang,pluja,vent,troços amb corda (fent rapel) pero vem pujar el ritme per no agafar fred i la veritat es que va anar be i vem arrivar a l’altre control sobrats de temps (amb unes quantes caigudes per culpa del fang brutal que hi havia en algunes zones que semblaven una pista de gel).
Quan vem arrivar al Serrat de les Esposes (28’5km amb 2500+ fets 7h) ens vem trobar un de l’organitzacio que coneix un company i ens va dir que a Gossolans el fred era intens i neu i que estava tot molt enfangat a troços que difultava molt la pujada.Estavem be encara per pujar una mica mes pero abandonar per abandonar no cal fer 15 km extres de pluja,fred,neu i vent.
RESUM una cursa que te molt bona pinta en la que crec que es pot correr bastant i que si tot va be tornare l’any que ve.Lamentar la mort d’una corredora que va desafiar massa la hipotermia i ja no esta entre nosaltres i comentar que al meu entendre L’ORGANITZACIO TINDRIA QUE O HAVER RETALLAT LA CURSA I FER-LA MES BAIXA I HAVER-LA SUSPES ENCARA QUE JA SABEM QUE NO ES SUSPEN SINO ES TEMPESTA ELECTRICA PERO LA LLISTA D’ABANDONS SUPERIOR AL 75% DELS INSCRITS CREC QUE AVALA EL QUE ESTIC DIENT.
Potser la organitzacio tenia la pressio afegida de la presencia del kilian i la seva victoria….
FINALMENT VULL DONAR-VOS A TOTS LES GRACIES PER HAVER-ME SEGUIT I ENCORATJAT i EL MISSAGTE QUE US VULL TRANSMETRE ES:

“UNA RETIRADA A TEMPS ES UNA VICTORIA”
“LA MUNTANYA SEMPRE ESTARA ALLA PER ESSER CONQUISTADA”

GRACIES A TOTS I PERDONEU AQUEST ROTLLO..!!!!!!!!!!!!!
El guanyador d´aquesta edició i nou rècord de la prova ha estat pel gran Kilian Jornet amb un temps de 8 hores 42 minuts  ( l´anterior millor marca era del Miguel Heras amb un temps de 8 hores 57 minuts ). La primera noia també és catalana, la Núria Picas, enhorabona a tots dos.





Els membres de Tremp Runners lamentem la mort d´una corredora que participava en aquesta prova, que descansi en pau.


                                   minut de silenci aquest matí a Baga





1 comentari:

  1. Que la meva experiencia serveixi pq la gent aprengui a pendre decisions moltes vegades dures pero a llarga acertades i a valorar la vida per damunt de tot perque sense ella no podem gaudir mai mes d'allò que mes ens agrada.Gracies per publicar la meva crónica.

    ResponElimina