Translate

diumenge, 2 de desembre del 2012

CURSES CAP DE SETMANA




10 kms CASA DE CAMPO-TROFEO AKILES


Ahir diumenge 02.12.12 van assistir el Nacho Tomé i Mireia Calvet a la cursa popular Casa de Campo-Trofeo akiles de 10 km d'asfalt a Madrid. Malgrat el fred la Mireia va fer MMP. Una salutació i felicitats als dos des de Tremp.

MIREIA CALVET 00:48:52 en el lloc 836 de 1668 arribats
NACHO TOME 00:48:52 en el lloc 837 de 1668 arribats



24ª CURSA DE L'ESQUIADOR







La Cursa de l’Esquiador

El 1989 es van programar un seguit d’activitats per tal de commemorar el 25è aniversari de l’Entitat. Una d’elles fou la Cursa de l’Esquiador, proposada per qui en seria el director i l’ànima durant una colla d’edicions, en Joan Vives.
Inspirant-se en les competicions que cap a la tardor s’organitzen en els països nòrdics per preparar-se per a la temporada d’hivern, ell n’ideà una amb una sèrie de trets tan singulars que van fer que des del començament no fos una cursa com qualsevol altra. I, tot i que amb el temps aniria evolucionant per adaptar-se a les circumstàncies del moment, l’essència no ha canviat: un esdeveniment esportiu que, per la seva naturalesa, pugui englobar el màxim d’amants de la pràctica esportiva en un entorn natural.
D’aquí les tres modalitats de competició: marxa, cros i btt. En les primeres edicions compartien el mateix recorregut, però en augmentar la participació, per raons de seguretat i per millorar-ne el funcionament, s’optà per fer dos recorreguts independents: un per a marxadors i caminadors i l’altre pels ciclistes.
Un altre tret característic que ha canviat és la forma dels itineraris. Al principi eren linials, amb sortida a Igualada i arribada a un municipi o indret singular de la nostra comarca. Això comportava una colla d’entrebancs logístics i, amb el temps, -i de manera molt encertada- s’optà per decantar-se per recorreguts circulars, amb sortida i arribada al mateix municipi. Aquest canvi féu possible que el nombre de participants provinents de més enllà dels nostres límits comarcals augmentés considerablement.
I, parlant dels recorreguts, des de la primera edició s’ha tingut molta cura en la recerca de pistes, camins i corriols -a vegades perduts i recuperats per a la cursa-, per tal d’oferir uns itineraris atractius, tant des del vessant competitiu com del paisatgístic. No hem d’oblidar que la Cursa de l’Esquiador és, també, una altra forma de descobrir i fer conèixer la riquesa natural de la nostra comarca.
Tota aquesta suma d’ingredients han fet que la Cursa de l’Esquiador s’hagi consolidat en el camp de les competicions populars del nostre pais, com ho demostra el fet que, any rere any, hagi anat augmentant el nombre de participants: dels gairebé 150 participants de la primera edició s’hagi superat els 1600 de les darreres
En aquesta edició quatre noies del Tremp runners han assistit com podeu observar a la imatge i que de ben segur han passat una bona i freda matí de diumenge, felicitats.

Resultats de la marxa:

CARME PRAT 03:04:18 en el lloc 21 de 454 arribats
OLGA BERGUA 03:43:14 en el lloc 44 de 454 arribats
JOANA FRANCH 03:43:19 en el lloc 54 de 454 arribats








EL MON TRENCACAMES CURSA SOLIDÀRIA-PRO MARCEL






Jose Alba ha aconseguit al final participar en aquesta cursa de muntanya de 15 km amb 90% de camins de terra. Els fons són destinats a obres benefiques com a persones que pateixen càncer o un noi que pateix leucèmia. Felicitats i ànims Jose.

JOSE ALBA 01:19:19 en el lloc 136 de 325 arribats









1ª CURSA DE LA DONA A BALAGUER






Avui s'ha celebrat la Cursa de la Dona de Balaguer després d’assolir en menys de dues setmanes les 600 inscripcions. La Cursa de caràcter popular ha tingut com a punt de sortida i meta la plaça del Mercadal.
La cursa, ha començat a les 11 del matí desprès de llegir un manifest la televisiva Mari Pau HUGUET. Ha tingut un recorregut de 5 kilòmetres pel nucli urbà i ha estat oberta a dones a partir de 8 anys. A banda de la prova esportiva, s'han fet activitats paral·leles durant tot el matí per tal de conscienciar a la societat de la necessitat de prevenir i denunciar els casos de violència masclista. Al respecte, diferents autoritats de l'Ajuntament han volgut agrair la implicació de la ciutat en aquesta activitat, que servirà per commemorar el Dia Internacional per a l’eliminació de la Violència vers les Dones.
Al final de la cursa coca i xocolata calenta per a tothom, que s'ha agrait perquè la temperatura era de 4 graus negatius.
La Sònia Parra ha participat a la cursa amb unes companyes de feina, per col·laborar amb la causa i ens ha fet arribar aquesta petita explicació de la mateixa i les següents fotos, gràcies. 
L'organització ha regalat una samarreta com a obsequi per portar-la posada durant la mateixa.

KARINA ABATEGADA
YENNIS ESTEVEZ
ANTONIO GOMEZ
MANEL SANCHO









15ª MITJA MARATÓ DE MATARO







Comença desembre 02.12.2012 amb més curses, avui parlarem de la mitja marató de Mataró, on el Miquel Seseras ha corregut els 21 km sobre asfalt, la seva primera sobre aquesta superfície, gran temps aconseguit.


MIQUEL SESERAS 01:29:59

CURSA NOCTURNA DE VILANOVA I LA GELTRÚ


Us deixo la crònica que ens han fet aquesta parella de moda de l´atletisme trempolí, la Sandra i el gilbert:

Com que teníem que anra a veure la family a esparraguera i com quan vaig voler inscriure'm a la cursa de la dona a balaguer ja estaven tancades les inscripcions,vam pensar....i si aprofitem i busquem alguna per barna?dit i fet,dos culs de mal asiento buscant alguna cursa que anès be per horaris i ho poguèssim fer tot i quedar bé,dit i fet,la vam trobar,una cursa nocturna vilanova i la geltrú de 10 km per asfalt,jastà bé!!au pues dissabte al matí,carguem el cotxe i cap esparraguera,com senpre arrivem tard a dinar pero mon cunyat ja preparan el foc i tot lo jalo,no va ser poc,que si el vermut,la llango amb pà,un entrecot que no veas,que si pitos i falutes...arrive el postre pastel de xocolate!!!jo anave dien:avui no me podré moure,me feie mal la
panxa,gasos..malestar general,pero agafem lo cotxe i els crios i cap a vilanova i la geltrú,arrivem super bé de temps,anem a buscar els dorsals i a fer un cafetó,havie moltissima gent,ja u van dir que volien arrivar als 3000 inscrits,ens anem a cambiar,fot un fred incrible,me semble que marcave 1º o 2º,ja quan ens vam donar compte anavem calentant i el fred res de res,ja ens vam ficar a la sortida,gilbert com sempre a 1ª fila,jo me vaig quedar bastant enrere ja que m'estaven aplastant i me donave la senseció que ere un "berbertxo"dins una llauna,uf!!quina sensació que me tenien que aplastar,brutal!!!pero ai estem y pum,donen el tret de sortida,gilbert surt a fondo,no el vec i jo vaig fen al meu aire,ja que me quedaven 10 km i el meu xaxis no estave gaire fi,dos voltes al mateix circuit vorejant el passeig maritim,tot ben planet,una petita pujada,animació per part de la familia i a meta!!!quina alegria ja que la ultima que vaig fer de 10 km va ser un desastre,aquesta va estar molt millor!!!
paso l'enllaç de les clasificacions:
http://resultats.championchip.cat/resultat/cursa/id/240
gilbert chacón albà 38,21 min el 44
sandra riba 53,22 min la 638 arrivada
salutt!!!!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada