Translate

dilluns, 1 de juliol del 2013

CURSES CAP DE SETMANA

• MITJA MARATÓ CARO

La més emblemàtica de les etapes de la Cursa del Llop, que arriba a la seva 21ena edició. La pujada a Caro és una mitja marató homologada per la FCA i l'única etapa de la Cursa del Llop on hi ha premis en metàl·lic per als guanyadors de les categories absolutes masculina i femenina.
    La travessa és molt bonica, amb precioses vistes panoràmiques de la vall de l'Ebre i del Delta.
    És la Mitja Marató amb més desnivell de tot el país, amb 1100 metres de desnivell i rampes de fins al 14%. A mesura que es va pujant cap al Parc Natural dels Ports, es van guanyant espectaculars vistes sobre la vall i el Delta de l'Ebre.
    Aquesta etapa té un reglament específic.

Aquesta cursa només és apta per super herois i com no els Tremp Runners hi teníem representació: el GRAN corredor SERGI FARRÉ.
    Amb només cent corredors d´èlit demostra la duressa de la prova ja que tota la prova es fa amb pujada amb rampes del 9 i 14 % i amb una calor insoportable.
    El nostre representant ha arribat amb una meritòria 7 posició i 3 de la seva categoria amb un temps d´1:45:36 amb una mitja de 4´58´´ el km, és a dir, un torete, a 12Km/h.
    El guanyador d´aquesta edició ha estat l´Agustí ROC amb un temps d´1:34.

ENHORABONA SERGI

2on. Descens Vertical de la Picossa

El nostre company Carlos Fite va probar aquest cap de setmana una nova cursa i ho va fer molt bé ja que se´n va endur la victòria davant dels pocs valents que es van atrevir amb aquest tipus de proba.

JOSEP LLUÍS LÓPEZ - 5' 34"

RECORREGUT:Serà un descens des del cim de la Picossa (496 mts), fins a Sant Jeroni ( 260 mts), per tota la seva cresta.
El recorregut es tècnic, amb la major part per la seva cresta, trams de roca alternant senders de terra.

El tram estarà senyalitzat i és pujarà per tot el cami per tal de poder veure abans el recorregut.

La sortida es realitzarà  cada minut.

ERMITA DE SANT JERONI.

Aquest any realitzarem la cursa des d'un lloc privilegiat i de gran estima per tota la gent de Mòra d'Ebre com es el paratge de Sant Jeroni.

l'Ermita de Sant Jeroni, d'origen medieval fou construïda al damunt d'una font i, de fet, l'altar queda perpendicular a la pedra d'on brolla l'aigua. A tan sols un metres, separada per un passeig decorat amb xiprers centenaris, s'erigeix l'ermita de Santa Madrona. Al seu davant s'hi ha instal·lat un monument a la sardana.
Em triat aquest lloc per oferir a tots els corredors i participants de les diferentes modalitats de cursa un lloc ideal per poder gaudir de la natura amb tota la seva tranquilitat....
Al peu de la Picossa ,Sant Jeroni i Santa Madrona forment part d'un paratge ideal com a zona d'acampada i lleure, sota l'ombra dels xiprers centenaris.