Translate

dimarts, 11 de febrer del 2014

UN BANDOLER ENTRE NOSALTRES, PERÒ UN DELS BONS...



Un bandoler pot ser definit com aquell membre d’una facció o bandositat, un partidari armat. És a partir del segle XVI quan trobem un bandolerisme de lladres i saltejadors de camins. En qualsevol cas, una definició no té perquè estar deslligada de l’altra, podia donar-se qualsevol de les tres variants.
                                             

I ara entendreu el perquè de tot plegat. En breu, un dels nostres recorrerà la Sierra del Bandolero, com fa molts anys ho feien aquells que robaven als rics per donar-li als pobres. El nostre Carlos Senye, marxa a terres andaluses per participar en la Ultra Trail Sierra de Bandolero -UTSB-, una ultra de 150 km, amb un desnivell que te cagas! Una super aventura no apta per a cardíacs. En Carlos, que fa 3 anys es va calçar els kets de trail per patejar les muntanyes pallareses, on cursa darrera cursa ha anat mostrant la seva valia en el món del trail, i on mica en mica s'ha guanyat el respecte de tots nosaltres. Recordem que l'any passat, va ser l'embaixador de la Correpallars Lliga Pallaresa, on va fer valdre el seu nom, i el nom dels Tremprunners per cadascuna de les curses, que com a embaixador en va pendre part, ara és patejarà aquells serrats del sud de la península ibèrica!!!!!

 WIKILOG: Track i perfil de la cursa



En breu, al mes de març, iniciarà el que serà, segurament l'aventura esportiva més bèstia en la que ha participat, que de ben segur no serà la última, i corrent com a Tremprunner. Segur, de ben segur, deixarà el pavelló ben alt, no en dubteu. Porta entrenant de valent aquests mesos, fent entrenaments duríssims, en situacions extremes, i això ja s'ho val. Mereix si més no, el nostre reconeixement abans de la seva partida.



En aquelles muntanyes andaluses hi havia bandolers, que utilitzaven el pillatge per sobreviure de la pobresa, i que s'amagaven en racons inòspits i llunyans de les poblacions  i que patejaven els paratges que ell gaudirà amb els seus ulls, i patirà amb les seves cames. No sabem si se'n trobarà algun de bandolers, esperem que no. En aquella època n'hi havia força, com ara en Jaime el Barbudo, en Melchor el extremeño, El Rubio de Espera, El Tempranillo, El Renegado, els televisius Curro Jimenez, Algarrobo i el Estudiante, també en tenim de catalans, en Perot Rocaguinarda, Llorenç Coll i el famós Joan de Serrallonga. Ara sumarem un bandoler més, un dels nostres, en Carlos Senye el Pallares, on en lloc d'un trabuc i una navalla, portarà unes bambes de trail i en lloc d'una bota de vi, portarà una motxila Salomon, carregada d'energia i alhora carregada fins als topes d'il.lusions.

Sort, Charli, ja que poc, arrassa amb tot, a nosaltres tan sols ens queda donar-te suport d'ençà i fins aleshores, i recorda, si et trobes algún bandoler, fot-li canya, que som del Pallars i això s'ha de notar. Gaaaaaasssss!!!!!

Carlos Senyé El pallarés
                                                                 
                                                     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada