Translate

dijous, 6 de març del 2014

LES CARENES S'ACOSTEN...



Com ja deveu saber el dissabte 12 d’abril de 2014 es farà la Caminada de Carenes.  A la web   www.tremp.cat/caminadadecarenes  hi trobareu tota la informació i l’enllaç per fer les inscripcions.

Aquest any han programat unes activitats complementàries per poder preparar la caminada, que consistirà en dos sortides i una xerrada que estaran obertes a tothom, i que són les següents:

- Dissabte, 8 de març de 2014: ROC DEL NERET:
Desde Vilamitjana es sortirà cap a Suterranya i es pujarà fins el Roc del Neret on hi ha les antenes. La sortida 8,30 matí de l’estació d’autobusos. Anireieu en cotxes particulars fins a Vilamitjana.

-Dissabte, 15 de març de 2014: sala d'actes de l'Ajuntament, 7 tarda.
XERRADA SOBRE L'ESPORT I LA SALUT, a càrrec dels metges:Dra. Lluïsa Gozzi, traumatòloga de l’Hospital del Pallars: les fractures d’estresDr. David Riba, metge de família i urgències de l’Hospital del Pallars: com preparar la caminada Dr. Lluís Til, traumatòleg del CAR i del FC Barcelona: la medicina en els esports de resistència

-Dissabte, 22 de març de 2014:  SANT CORNELI
Pujareu a la muntanya de Sant Corneli fins arribar a l’ermita. Sortida 8 h matí de l’estació d’autobusos. Anirieu amb cotxes particulars fins Aramunt.

Recordeu, aquest dissabte primera cita. Salut, pit i collons, i sort a tots els que la fareu!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada