Translate

dilluns, 28 d’abril del 2014

CURSES CAP DE SETMANA

TRENKACAMES ROSELLO


En Lluis ahir va anar a fer una cursa d'aquelles que fan mal a les cames,  la Trenka de Roselló, on pel que hem pogut comprovar, s'ho va passar teta. Una bona manera de divertir-se, amb la ment posada a la Marató de les Vies Verdes del proper dia 18 de maig. Enhorabona Lluis, estas on fire!!

                     
  CURSA 10 KM DE BALAFIA

La Sònia Parra, ahir va disputar la cursa de Balàfia en la seva distància de 10 km. Com no, va fer una cursa fantàstica, i un temps que segur la va deixar supersatisfeta, MMP, 50:23. Enhorabona Sònia. Els fruits es recolleixen a base d'entrenaments.





Enllaç video de la cursa:



MARATÓ i SPEED TRAIL UTBCN

Aquesta parella de corredors, que s'acompanyen a tota arreu, per tal de compartir, gaudir, patir i animar, se'n van anar dissabte a fer la UTBCN.
La Maraton Trail Barcelona, en endavant MTBCN, es caracteritza per cobrir la mítica distància de la Marató (42 Qms) fet que la converteix en una cursa de mig fons en el context de les curses d’Ultra Resistència. La prova  va començar al Passeig de l’Església de Begues, al cor del Parc Natural del Garraf. El recorregut s’inicia amb un parell de quilòmetres de pista fins a endinsar-se en camins tècnics de muntanya.
 En Miquel, que va fer la Marató, va acabar el 151 de 400 participants en un temps de 5 hores 17 minuts. Ole tu, Miquel, Enhorabona.
La Lidia, que va fer la Speed Trail Barcelona, en endavant STBCN, va fer un temps de 2 hores 59 minuts, una Mitja Marató (21 Qms) de muntanya, ràpida en el context de les curses d’Ultra Resistència. La prova va començar al Passeig de l’Església de Begues, al cor del Parc Natural del Garraf. El recorregut s’inicia amb un parell de quilòmetres de pista per a endinsar-se en camins tècnics de muntanya. Enhorabona Lidia, molt bon resultat.
A part de disfrutar d'una bona paella diumenge a Aransis, en molt bona companyia, continuem disfrutant veient als nostres gaudint i patint de l'esport arreu del país. Enhorabona a tots.
Salut, pit i collons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada