Translate

diumenge, 4 de maig del 2014

CURSES CAP DE SETMANA - PONT 1 DE MAIG 2014


10 KM TORREFARRERA -2014-


El nostre company Lluis Cairol, que sembla haver-li agafat el gustet a córrer gairebé cada cap de setmana, i en aquest cas, va ser el primer en encetar aquest pont de 4 dies plé de curses per arreu, desplaçant-se a Torrefarrera per tal de fer la cursa de 10 km, on novament va fer un registre molt bó, 45' 20", demostrant que cada cop es troba millor, i que no hi ha qui el pari, fins on arribarà?? Doncs donarà que parlar, i sinó, al temps... Enhorabona Lluis, ens veiem a Vies Verdes no?
Moisés Isus amb un temps de 42' 45" tampoc es va quedar curt. Segueix amb la seva línia amb un bon estat de forma. Endevant!!!

Enllaç temps cursa: http://www.iter5.cat/webroot/files/resultats/174.html


LES PEULLES, LLARGA DE 54 I CURTA DE 33 KM -2014-




Bèsties, autèntiques bèsties aquest trio a Les Peulles. Un animals que s'han cascat 54 i 33 km pel body avui.
L'Oriol Diaz i el Miquel Peruga, que en la distància llarga, han fet una cursa maca, dura, intensa i amb recompensa, arribant tots dos en tercera posició, primers podis del cap de setmana. Enhorabona nois, qualsevol us segueix per la muntanya, entrenaments és igual a resultats, i vosaltres dos esteu molt forts!!!!.

 I la nostra femina, la Silvia, que no li calen podis per riure i disfrutar de la muntanya, per què com ella diu, la seva lluita no es estar a davant sinó estar allà! Ha fet la de 33 km, lluitant com sempre, i disfrutant més, sortint amb una rialla i arribant rient. Carai Silvia, com hi vas!! Enhorabona Crack, saps que ens alegrem molt pel resultat.
Enhorabona als 3, distàncies llargues i dures com aquestes fan que ens sentim molt  orgullosos del vostre resultat.

MITJA MARATÓ DE TÀRREGA 21KM -2014-



Un duo explosiu avui a Tàrrega, l'Albert Parisi i la Yennis Estevez. Un duo que ha fet la mitja marató en 1;49. En la que s'ha demostrat el companyerisme que impera entre nosaltres. Tots dos, mano mano, trinco tranco, desde l'inici fins a la fi, han completat una d'aquelles mitges dures, puja, baixa i torna a pujar, per l'asfalt de Tàrrega, on a més a més el vent els ha emprenyat moltíssim.
- Albert, enhorabona, sabem que no estas encara recuperat de la Marató de Barcelona, però, collons, també té el seu mèrit lo teu d'avui, mig fotut i al peu del canó.
- Yennis, que t'hem de dir, fa no res et vas estrenar a la distància a Granollers, on ho vas fer amb nota, i avui, patapam, podi en asfalt, segona de la teva categoria. Estas en molt bon moment, aprofita'l, que nosaltres gaudirem dels teus resultats, Felicidades chica!!!.
Enhorabona parella de runners, ens heu fet molt feliços, aviam si podem coincidir a la propera.

FOTOS: (100x100 FONDISTES DE TÀRREGA)
RESULTATS - MITJA MARATÓ TÁRREGA 2014
RESULTATS QUART DE MARATÓ DE TÀRREGA 2014





 TRAIL BENABARRE -2014-




I per acabar, en Diego Roldan i l'Antonio Gomez, se n'han anat a Benabarre a fer la trail. Un cursa durilla, i trencacames, on aquest parell d'incansables se l'han fet petar en un tres i no res. Suposem que buscant sensacions i preparant la mítica Antoni Camarasa.
Una cursa on han coincidit a la sortida amb 550 beteteros, que corrien la Cicloturista Cursa dels Salvatges.

Enhorabona nois, vosaltres si que heu estat avui uns "Salvatges".

Vinga va, que ja està aquí la cursa de casa, l'Antoni Camarasa, no hi falteu. Als que aquest pont heu lluit la groga, enhorabona a tots.

Salut, pit i collons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada