Translate

dimarts, 20 de maig del 2014

CURSES CAP DE SETMANA 18/5/2014


 CURSA DE LA FAIADA 21KM PONT DE SUERT
                                           
  
Gran resultat l'aconseguit per l'incombustible Gilbert a Pont de Suert. Mitja Marató de muntanya, amb 1200 de desnivell positiu, on hi va haver un tram durissim de 9 km de pujada, per gaudir com ell sap d'un vertiginosa baixada, plena de corriols i molt tècnica, on va disfrutar d'allò més. El nostre company va finalitzar en  15ena posició, i on a més va aconseguir un nou podi, en aquest cas per ser el 2on veterà.


Lo Vikingo es va posant a puesto, ara que arriben les curses de muntanya, està agafant l'estat òptim de forma, a la CorrePallars, o a la lliga de curses de muntanya del Pallars, donarà molta guerra!!! Agafeus que arriba amb moltes ganes de fotre tralla! Salut Gilbert i enhorabona.

                                             
CURSA VOLTEGRANÈS 12KM
                                                   

Novament donat lliçons. La Lidia Fuentesauco, es va fer aquest cap de setmana la cursa de Voltegranès, a Sant Hipòlit de Voltrega. Una cursa de 12 km amb 600 de desnivell positiu, en un temps d'1 hora i 39 minuts. Un molt bona cursa en un indret salvatge. Molt bon estat de forma, i molt bon resultat. Enhorabona!



MARATÓ VIES VERDES TORTOSA


4 maratonians van desplaçar-se fins a Tortosa per fer la marató de les Vies Verdes. Una Marató en linea, que anava d'Horta de Sant Joan fins a la ciutat de Tortosa, amb arribada al mític pont vermell. Una cursa molt recomanable per aquells que us agrada el paisatge i el turisme, i gaudir alhora de una nova experiència en la marató. Inmens el paper dels nostres corredors, on van patir de valent, en un dia encapotat, però amb la calor present a la part final de la cursa. La marató passava pels àntics túnels del tren, alguns d'ells de 500 metres de distància, i d'altres més curts, fent diferent i enriquidora aquesta part de la cursa, un cop passada la mitja marató, i gairebé tots els túnels i en la part més dura de la cursa, paisatge espectacular, amb vistes que quedaran, com la cursa, a la retina dels 4 participants.

Els resultats en una marató, depenent del punt de vista que es mirin, poden ser bons o dolents, però només el fet de plantar-se en la linea de sortida ja té molt mèrit, i acabar-la encara més.Els següents resultats, que van ser variats i amb MMP per part de tres d'ells, enhorabona nois:

El Josep Miró Grioles amb un temps de 4 hores i 6 minuts, amb patiment però amb desició, va rebaixar en gairebé 30 minuts el temps de Barcelona al març, demostrant el seu esperit de superació i ganes de divertir-se. L'Alvaro Daza, amb una marca de 4 hores i 7 minuts, que malgrat no haver pogut baixar de les 4 hores que era el seu objectiu, es va ensacar las seva vuitena marató, amb dos pebrots, i a sobre el Granada a Primera, Ole tú Cofrade Mayor, i en Martí Climent, que s'estrenava en la distància de 42 d'asfalt, i el tio va i es casca 4 hores 26 minuts, amb dos col..., i per acabar el Jose Alba, que es va haver d'abandonar per problemes físics al km 34 i no va poder petar la seva quarta marató, tot arribarà. Enhorabona cracks.

Salut, pit i collons.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada