Translate

diumenge, 15 de juny del 2014

CURSES CAP DE SETMANA 14 -15 JUNY 2014

EMMONA MARATÓ

Que més et queda per demostar Carlos? Estas fet una bèstia.!!! Espectacular el nostre company Carlos Senye en la EMMONA de dissabte. Brutal el seu estat de forma. Sensacional la seva lluita constant en cada cursa i cada entrenament. Magnífic poder acabar la EMMONA en 8 hores i res. Impressionant la posició en la que va quedar. Gràndios el nostre Carlos. Va tenir un cop dur a la UTBandolero, però aquesta ja ha passat a la història. Ara podem dir que formes part del grup selecte de Tremprunners que fan animalades i a més les fan molt bé. Enhorabona Carlos, pel sacrifici, per la lluita i per estar en aquest moment de forma tan òptim. Ets una màquina de consumir quilòmetres. Salut i força crack. Orgullossos de tu! ENNORME EMMONA!!!!!!

La pell de gallina. Felicitats màquina

CURSA DELS TEMPLERS LLEIDA 10KM

Fisionomia de la cursa de Templers per Miquel Pucurull

Molta calor i molt ambient avui pels carrers de Lleida. El sis corredors Trempolins hem tingut suport de companys nostres a diferents punts del recorregut. Fantàstics tabé aquests sis magnifics. La cursa dels templers, com sabeu, es una cursa dura, però que enganxa cada any a molts corredors, i com no, els nostres no hi van faltar, L'Oscar Baez, L'Eugeni Navarro, El Jordi Badia, el Lluis Cairol, en Bepo i la Sònia Parra. A aquestes alçades de l'any, i amb la calor que feia, els temps que vàreu fer tots, tenen molt mèrit. Enhorabona per la cursa i per demostrar que també us trobeu bé, fem país, fem Lleida. Felicitats.

Quin banda. Enhorabona

SKYRACE VALLIBIENA Vilaller

Com un jabalí. Big Viking

Espectacular Fotografia. Gran l'Oriol

Que dir d'aquest trio de corredors. En primer lloc l'Oriol Diaz, que va fer una cursa memorable. Seté de la general, en un trajecte de 21 km amb un desnivell de por. Objectiu assolit amb nota i pensant en el seu proper i gran objectiu de l'any. Tu i en David ho fareu molt bé UTMB, n'estem convençuts, ÀNIMS.
En segon lloc en Gilbert Chacon, 34km,  va realitzar novament una altra trail per enmarcar. Com diu ell mateix, 2700 de Rock n' Roll. Enhorabona als dos. BÈSTIES.
I en tercer lloc, La Montse Bergua, on també fer via, però en La SkyRace de 10 km. Diriem que completament recuperada del genoll. Destacada i meritòria 3 posició de la categoria femenina. Enhorabona Montse. Menys mal que sorties d'una lesió...

Enhorabona als 3, molt bones curses, molts bons resultats i molt bon estat de forma. Chapeau!

MILLA VERTICAL D'AREU

Antiga Cuita de Sol, aquesta vegada Milla Vertical Àreu, va comptar amb la participació de gairebé 180 inscrits, molts d'ells, com sempre, dels nostres. Molt dura aquesta milla, els que no l'heu fet mai, si teniu l'oportunitat no dubte, que no us enxampi el Sol. Felicitats a tots. Quin goig veure la classificació general.

Miquel Peruga: 1:26
Sergi Martinez: 2 hores
Oliver Llessui: Va abandonar a la cota 2000, però amb dos pebrots ho va intentar. Enhorabona a tu també
El més petitó de la cursa va ser L'Oriol Tintoré, que va trigar 30 minuts en cascarse la pujada. Va fort aquest runner. Enhorabona.

Aquest petit donarà molta guerra!

Lo quarteto d'Àreu

Sabeu qui té el rècord en aquesta cursa en totes les seves edicions???? A l'abast de molt pocs.

QUIN GOIG AQUEST CAP DE SETMANA, ENHORABONA TOTS VOSALTRES.