Translate

diumenge, 14 de desembre del 2014

CURSES CAP DE SETMANA 13-14 DESEMBRE 2014

PUJADA A LA SEU VELLA - LLEIDA - 10KM


Una nova edició, i ja en van 34, de la mítica pujada a La Seu Vella de Lleida. Novament amb participació trempolina, on trobem al Toni Canals i al Sergi Farré  recuperadíssim de la seva lesió, deixant la marca en 40 minuts i escaig. També hem tingut avui al Josep Serra amb 46'  i en Manel Sancho i la Sònia Parra, que aprofiten qualsevol moment per fer esport plegats, i més avui per la causa que era. Ells han deixat el crono en 52. Enhorabona nois. Gran moment, gran cursa, grans marques, grans per participar i per aportar el vostre granet de sorra a la marató de Tv3. Salut.

WEB DE LA CURSA

CLASSIFICACIONS





MITJA MARATÓ DE SALOU


També fins a Salou, i no de festa, 4 dels nostres han fet via per tal de participar a la Mitja Marató, on pel que em pogut comprovar els hi ha anat molt i molt bé. Ràpids molts ràpids els nostres, temps genials, contents ells i  més contents nosaltres. Aviat no us veurem passar. Felicitats als 4...

Eugeni Navarro: 1:23
Xavi Llohan: 1:25
Marc Monsó: 1:26
Yennis Estevez: 1:42.

WEB DE LA CURSA

CLASSIFICACIONS





PASSAFRED BLANES 21KM

També en aquesta edició del Passafred de Blanes, dos companys han participat en aquesta mitja de muntanya, en Jordi Martinez i en David Andreu. Felicitats.

WEB DE LA CURSA


Salut, pit i collons


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada