Translate

dimarts, 24 de febrer del 2015

CURSES CAP DE SETMANA 22 FEBRER 2015

MITJA MARATÓ DE BALAGUER 2015

Equip TREMP RUNNERS a mitja Marató de Balaguer 2015

Un altre cap de setmana ple de curses, comencem per la mitja marató i els 10 km ciutat de Balaguer, on una bona pila de Tremprunners, van desplaçar-se fins a la capital de la Noguera, per lluitar contra el crono i contra el vent, que va empipar moltíssim a tots els participants. Estrena en cursa de la nostra senyera. Menció especial per al Sergi Farré en la cursa de 10km, on va deixar el crono en 36 minuts quedant sisè de la general. Els de la mitja no es van quedar curts, i ja tenen a punt l'objectiu de fer la Marató de Barcelona. Enhorabona a tots. Bons resultats.


RESULTATS MITJA MARATÓ

RESULTATS 10 KM


MATATEST BADALONA 30Km -2015

L'Oscar Cruz Rius va prendre part d'aquesta cursa que serveix per posar el cos a punt per la Marató de Barcelona. Enhorabona. Cap de setmana de curses llargues.

http://www.maratest.com/badalona/



MARATÓ VIES VERDES GIRONA

Anem per la última. Fer una marató es algo especial, fer la primera es una sensació irrepetible, fer una marató es únic, i fer la primera marató en 3:24 es només a l'abast de molt poca gent. L'Oriol Altisent va desplaçar-se a Girona, per fer la seva primera, i collons, quina marca. Pel que ens han dit, amb 1000 km d'entrenament a les cames, i amb molta il.lusió. Vam parlar amb ell un mes abans de la fita, i els nervis els tenia a flor de pell, i vist el resultat, segur que ja li ha marxat tot aquest nerviosisme, un altre que apunta alt. La propera per quan Oriol?
Enhorabona crack!!!.






Salut, pit i Collons




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada