Translate

dilluns, 30 de març del 2015

CURSES CAP DE SETMANA 28-29 MARÇ 2015

CURSA IBERS ARBECA 2015

Amistat i companyerisme sempre! Grans nois.


El club Atletisme Joventut Atlètica d’Arbeca, ha estat l’impulsor i organitzador de múltiples esdeveniments esportius al llarg de més de trenta anys de trajectòria.

L’ organització ininterrompuda de crossos comarcals, intercomarcals i diversos campionats de Catalunya, ens ha donat la maduresa necessària per organitzar la que ens faltava, una cursa de 10 quilòmetres i 5 quilòmetres.
Desprès de pensar-ho molt bé, per fi aquest somni enguany es fa realitat.
Molt il·lusionats i amb moltes ganes de treballar plegats per una feina ben feta hem unit forces per fer d’aquest un dels esdeveniments importants pel nostre poble.

A quatre quilòmetres d’Arbeca, prop del curs del canal d’Urgell tenim la partida dels Vilars, i en les seves entranyes, el regal més insòlit i esplèndid que el passat ens podia oferir: una fortalesa ilergeta construïda al segle VII abans de la nostra era. Un conjunt històric i arqueològic monumental excepcional únic al nostre país, que a l’any 1.998 va ser declarat Bé Cultural d’interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.

Es aquí on el nostre club d’atletisme, juntament amb l’ Ajuntament, l’associació “Amics de Vilars”, i altres associacions d’àmbit local, on ha pensat d’organitzar la “II CURSA DELS IBERS”, el diumenge 29 de març de 2015.

 A banda de ser un esdeveniment esportiu, també volem que sigui una festa, on puguem gaudir tots plegats (menuts, joves, adults) d’una jornada única, en la que  també es podrà fer una visita guiada per la nostra fortalesa i visionar com vivien els nostres avantpassats.

Enhorabona Núria.


Quin cap de setmana més intens. Aquest trio van prendre part de la cursa del Ibers a Arbeca, una Trail que se'ns dubte, va agafant forma i color per a properes edicions. El Diego, la Núria i el Xoli, van fer un gran paper i van gaudir de la natura i de la història del nostre país i de les nostres terres. Felicitats al 3, vau demostrar ser uns autèntics Ibers. 










TRAIL D'AGER


També cap a Àger, una pila de corredors de casa van marxar amb la motxila carregada d'il.lusions, per córrer aquesta 3era edició de la Via Romana d'Àger, una trail exigent, on tots i cadascún van destacar en les modalitats que participaven, deixant, com no, el pavelló ben alt.
Modalitats de de 14 i 30 per matxacar les cames. Felicitar-vos a tots per la cursa i en especial a la Yennis per la seva primera plaça de la categoria, un altre èxit individual i col.lectiu per tots nosaltres. Un més, i ja en van unes quantes. Pit i collons.

 WEB

Foto grup. Enhorabona


Foto grup. Felicitats cracks


Grandiosa Yennis


Ja veieu, aquí no descansa ningú, ens espera una primavera moguda. 

Enhorabona a tothom. Pit i collons.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada