Translate

dijous, 12 de març del 2015

CURSES CAP DE SETMANA 8 DE MARÇ DE 2015

MARINA TRAIL PROIDE 2015

Ja ha tornat, ja la tenim aquí novament, la nostra companya Laia Pociello va còrrer el passat diumenge aquesta cursa solidària i segur que va recuperar novament les bones sensacions de practicar aquest fantàstic esport, enhorabona Laia.





La Marina Trail és més solidària que mai! I és que tots els diners recollits amb la tercera edició d’aquesta cursa de muntanya marxaran cap al Togo, per construir escoles, gràcies a la Fundació Proide.
En concret, al poble de Namotong, ubicat al Nord del Togo, a 30km de la capital de la regió, que compta aquest curs 2014-15 amb 247 alumnes distribuïts en 4 classes de primària. Això suposa una mitjana de 61 alumnes per aula. D’aquestes aules, una d’elles encara està construïda amb materials tradicionals (pals de fusta, fulles i tova) els quals són molt poc resistents davant els forts aiguats i llevantades de l’època de pluges. L’objectiu del projecte per a la tercera edició de la Marina Trail Proide és substituir aquesta aula feta de tova per una construïda amb materials moderns, més resistents. Així mateix, amb la nova construcció, es milloren les condicions de l’espai educatiu convertint-lo amb més espaiós, lluminós i airejat.  El cost total de les obres puja a 6.200€, que esperem recollir en gran part gràcies a la cursa del dia 8 de març.
Per a més informació clickeu:



CASTELLS DE LA SEGARRA 2015

La Marxa dels Castells de la Segarra va néixer l’any 2000 arran que un grup d’amics de la comarca de la Segarra va tenir la inquietud de dur a terme una nova activitat de caire excursionista inèdita en les nostres contrades. Aquesta nova iniciativa havia de reunir algunes característiques determinades per fer-la atractiva. Es va creure ideal que els castells de la comarca per si sols ja podien representar un atractiu, alhora que el paisatge que ens ofereix la comarca a l’inici de la primavera, amb el seu verd intens i els arbres florits, podia acabar d’arrodonir l’espectacle de la caminada.
Hi ha dos itineraris:
V MARXA CASTELLS PLUS, amb una distància de 81 quilòmetres i un desnivell positiu de 1200 metres i amb un temps màxim per fer-ho de 12 hores u 7 avituallaments.  Sortida i arribada des de Guissona. En aquesta edició van prendre part de la sortida 80 corredors. Aquesta prova és cursa qualificativa amb 2 punts per l´UTMB 2016 ( Ultra Trail du Montblanc).
XVI MARXA DELS CASTELLS amb una distància de 54 quilòmetres i un desnivell positiu de 650 metres, 5 avituallaments  i amb un temps màxim per fer-ho de 14 hores. Sortida i arribada també des de Guissona. En aquesta edició han participat 2391 persones, 767 dones i 1296 homes. 



                                                Moment de l´arribada
El nostre company Marc Bernadó va prendre part d´aquesta V Marxa Plus de 81 quilòmetres.

Per a més informació d´aquesta cursa: 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada