Translate

dilluns, 16 de maig del 2016

CURSES CAP DE SETMANA 14 I 15 DE MAIG


Aquest cap de setmana cinc dels nostres han participat en dues curses repartides per la geografia catalana. 

TRAIL SELVA MARITIMA


Els runners Óscar Cruz i Gilbert Chacón es van desplaçar fins a Tossa de Mar per disputar aquesta trail de 22 km amb 800 m de desnivell positiu. La cursa sortia de Tossa de Mar, passava  per Lloret de Mar i  finalitzava a Blanes.



Segons els nostres companys aquesta és una cursa molt bonica però força dura .






MARXA TRAIL LES PEÜLLES 54


La 4a Marxa-trail Les Peülles 54 va transcorre pels pobles de les Avellanes, Vilanova de la Sal, Santa Linya i Tartareu. Aquesta marxa-trail aquest any comptava amb dues modalitats: una de 34 km i una de 54 km.

El Sergi Farré a la de 34 km (obtenint el 1r lloc) i, el Lluis Cairol i el Miquel Peruga (quedant 4t) a la de 54 km van ser els nostres representants.

El Lluis no va poder finalitzar-la a causa d'unes molèsties, savia decisió, sempre s'ha d'escoltar el cos i s'ha de saber parar.






FELICITATS A TOTS PEL VOSTRE ESFORÇ!!



Des del blog també volem donar ànims a la nostra companya Sílvia Senyé i al seu germà Carles en el repte que estan acabant de preparar després de molts mesos d'entrenament.



El proper dia 21 de maig els dos germans Senyé participaran a la V Trail Menorca Costa Nord de 100 km, amb l'objectiu de recaptar fons per la lluita contra l'artritis. Un exemple i orgull per a tots els TREMP RUNNERS.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada